За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелът се намира на самостоятелен остров, на 30км от главния остров на Сейшелите – о-в Махе. Разположен е на 43км от международното летище. North Island е отдалечен тропически рай, предлагащ луксозно бягство и уединение.

В стаите

Хотелът разполага само с 11 частни вили – 10 от тях Beachfront Villa (450m2) и една Villa North Island (750 m2). Всички вили са построени с природни материали от африкански занаятчии. Beachfront villa има две спални – основна и втора спалня с мансарда, климатик във всяка стая, ако във вилата са настанени един или двама души, мястото се обособява като стая за почивка с кът за сядане, а вечер би могло да се превърне в частно кино, собствена баня, душ (външен и вътрешен) и съблекалня, кошница за пикник, собствено бъги и електрически колички за голф, ТВ, интернет, собствен басейн.

На територията на хотела

Има разположени 2 ресторанта – Laid Back (разположен на брега на морето), Sunset beach (предлага прясна пица, салати, барбекю и тапас). Хотелът предлага in-villa обслужване – зарежда се храна в стаите по избор на клиента (местна креолска кухня), на територията на The Island Piazza Bar & Lounge са разположени всички активности на острова – външни и вътрешни тренировъчни зони за морски активности, библиотека (построена от коралови блокове), винарска изба, барът е съединен със зоната за хранене; 45-метров басейн, SPA & Wellness зона

Допълнителни услуги: Скуба дайвинг, шнорхелинг, морски каяк, фитнес, йога, колела, круиз по залез.

Хранене

BED AND BREAKFAST- само закуска

HALF BOARD - закуска и вечеря

FULL BOARD - закуска, обяд и вечеря

ALL INCLUSIVE – Готвач е на разположение да обсъди менюто с всеки гост и да се съобрази с личните предпочитания. Ежедневните менюта се приготвят спрямо реколтата на острова.

Плаж

собствен

Оценки и коментари